Piña Colada Te
Pris: 49,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Ananas
, Grøn the
, Kokosnød
, Mango
, Saflorblomst
, Solsikkekronblade
, Sort the
, Sukker
, Vaniljestykker
, Aroma

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
95 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Density:
319 g/l

Beskrivelse:

Piña Colada Te

Eksotisk te

Piña Colada te leder tankerne hen på eksotiske og tropiske egne eller måske en festlig aften med den populære drink af samme navn. Østerlandsk Thehus har lavet denne skønne te, der uden tvivl både dufter og smager som den populære drink. Teen er sammensat af både sort og grøn te, tilsat kokos, vanilje og ananas. Skål – og så må du gerne køre hjem, efter du har nydt vores Piña Colada.

 

Smag

Blød, let sødlig og tropisk.

 

Brygning

Piña Colada te er en kombination af sort og grøn te. For at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 95 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er grøn & sort te

Piña Colada Te er en af Østerlandsk Thehus’  populære blandinger, hvor der både er anvendt grøn og sort te. Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner.

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt oxideret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, iltning og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.