Hvid Forårs te
Pris: 79,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Hvid the
, Citronmyrte
, Ingefær
, Hindbær aroma
, Hindbær

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
80 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 - 5 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l

Beskrivelse:

Hvid Forårs te

Der er forår i luften

Hvid forårs te er en sand luksus te baseret på den hvide Bai Mu Dan te, tilsat hindbærstykker, jordbær, morgenfrue, en smule ingefær. En herlig blanding til dig der sætter pris på en let og smagfuld kop hvid te.

 

Smag

Smagen er let og elegant og har en frugtig og let sødlig smag, med noter af lakrids og ingefær.

 

Brygning

Hvid forårs te er lavet på hvid Bai Mu Dan te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3-5 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er hvid te

Hvid te er de første spæde skud på tebusken og en delikatesse, idet den kun høstes få dage i det tidlige forår. Tebladene plukkes ikke på dage med regn, hvis duggen ikke er helt væk eller hvis der er frost i jordbunden. Hvid te adskiller sig fra både grøn og sort te i den proces, der følger efter selve plukningen af tebladene. De friske teblade gennemgår en naturlig tørringsproces.

Den hvide te er ligesom den grønne te ufermenteret, hvilket vil sige, at tebladene ikke gennemgår den iltningsproces, som bevirker, at tebladenes farve bliver mørk. Tebladene rulles til forskel fra de andre teer meget sjældent. Således er det kendetegnene for de fleste hvide kvaliteter, at de er meget storbladede.

.