Påske Te 1000g
Pris: 480,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg antal:

Fragtpris
Beskrivelse:

Påske Te 1000g

Østerlandsk Påskete består af både grøn te og en sort Earl Grey te. Kombineret med skønne frugter som rabarber, fersken og jordbær får du en herlig kop te der leder tankerne hen på forår og lysere tider.

Smag

Smagen er sød, rund og frugtig med undertoner af bergamotte.

 

Brygning

Påskete er lavet på grøn te samt sort te og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Grøn & sort te

Påske Te er en af Østerlands Thehus’ populære blandinger, hvor der både er anvendt grøn og sort te. Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det ufermenterede, naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner.

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.