English Breakfast Tea - 75 stk. pyramidetebreve
Pris: 285,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Sort Ceylon the*
, Sort Assam the*

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

English Breakfast Tea - 75 stk. pyramidetebreve

En klassiker på morgenbordet

English Breakfast Organic er en klassisk sort theblanding. Theen består af kraftige teer som indisk Assam samt Ceylon, hvilket gør den yderst oplagt som morgente med mælk.

 

Smag

Klassisk, kraftig sort the med maltet smag.

 

Brygning

English Breakfast Organic er klassisk sort the, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Flere varianter af English Breakfast Organic fra Østerlandsk Thehus

Denne variant af English Breakfast Organic indeholder 75 thebreve. Thebrevene kendetegnes ved at være bæredygtige og uden unødig plastic-emballage, da selve thebrevet er i det biologisk nedbrydelige materiale PLA.

English Breakfast Organic fås også i en dåse med 125g. løsvægt the. Hertil kan der tilkøbes løsvægt refill, så du nemt kan fylde din dåse op igen.

 

Hvad er sort the?

Sort the kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort the er helt oxideret, altså iltet, og er den type af the, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, oxidering og ristning. Til kvalitetsthe er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.