Darjeeling Organic - 75 stk. pyramidetebreve
Pris: 285,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Sort Darjeeling the*
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Darjeeling Organic - 75 stk. pyramidetebreve

Klassisk Darjeeling blend

75 thebreve med FTGFOP1 - Økologisk second flush Darjeeling blend i en smuk dåse. En klassisk sort the med medium fylde og bryggen har en ravgylden farve.

 

Smag

Middelkraftig smag med milde toner af kastanjer og en lettere maltet eftersmag.

 

Brygning

Darjeeling Himalaya Te er en klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 95-100 grader varmt vand overholdes.

 

Flere varianter af Darjeeling Organic fra Østerlandsk Thehus

Denne variant af Darjeeling Organic indeholder 75 thebreve. Thebrevene kendetegnes ved at være bæredygtige og uden unødig plastic-emballage, da selve thebrevet er i det biologisk nedbrydelige materiale PLA.

Darjeeling Organic fås også i en dåse med 125g. løsvægt the. Hertil kan der tilkøbes løsvægt refill, så du nemt kan fylde din dåse op igen.

 

Hvad er sort the?

Sort the kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort the er helt oxideret, altså iltet, og er den type af the, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, oxidering og ristning. Til kvalitetsthe er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.