Double Ginger Happiness Te, økologisk 125g
Pris: 149,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Ingefær*
, Æblestykker*
, Mango*
, Jordbær *
, Morgenfrueblomster*

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
10 - 12 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Double Ginger Happiness Te, økologisk(dåse)

Elegant dåse - lækkert indhold

Vores tedåser er flotte og farverige og pynter i et hvert køkken. Giv en tedåse som værtindegave eller bare for at forkæle dig selv. Og så har du samtidig den bedste opbevaring til din te. Når dåsen er tom, kan du med fordel tage den med til din nærmeste Østerlandsk forhandler og købe refil og på den måde spare emballage.

 

Økologisk urte & frugtte

Double Ginger Happiness er en ren urte og frugtte og indeholder derfor ikke te fra teplanten Camelia Sinensis. Det betyder at teen er koffeinfri. Double Ginger Happiness er endnu en te i rækken af Østerlandsk Thehus’s egne spændende blandinger. Den består udelukkende af de bedste økologiske råvarer som ingefær, æble, mango, jordbær og morgenfrue.

 

Smag

Glad for ingefær? Så prøv Double Ginger Happiness, der er godt med ingefær, men også søde æbler og andre frugter, der gør teen helt fantastisk frisk og sødlig.

 

Brygning

Double Ginger Happiness te er en ren frugtte og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 10-12 min. og 100 grader varmt vand.

Double Ginger Happiness er også oplagt at anvende som iste på en varm sommerdag.

 

Mere te fra samme hylde

Double Ginger Happiness fås både som løs vægt og løs vægt i 125 g. dåse.
 

Dåsen indeholder 125 g. te i løs vægt.

Mere om Double Ginger Happiness Te, økologisk

Økologisk urte & frugtte Double Ginger Happiness er en ren urte og frugtte og indeholder derfor ikke te fra teplanten Camellia sinensis. Det betyder at teen er koffeinfri. Double Ginger Happiness er endnu en te i rækken af Østerlandsk Thehus’s spændende blandinger. Den er sammenstukket udelukkende af de bedste økologiske råvarer som æble, ingefær, mango, jordbær og morgenfrue. Smag Glad for ingefær? Så prøv Double Ginger Happiness, der er godt med ingefær, men også søde æbler og andre frugter, der gør teen helt fantastisk frisk og sødlig. Brygning Double Ginger Happiness te er en ren frugtte og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 10-12 min. og 100 grader varmt vand. Double Ginger Happiness er også oplagt at anvende som iste på en varm sommerdag. Mere te fra samme hylde Double Ginger Happiness fås også som løs væg Ingredienser brugt i denne fantastiske urte og frugtte er fyldt med alverdens herligheder.