Imperial Earl Grey Te m. Orange, Økologisk
Pris: 49,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Desnsity:
320 g/l
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Imperial Earl Grey Te m. Orange, Økologisk

Luksusblanding

Endnu en af Østerlandsk Thehus’s delikate luksusblandinger. Imperial Earl Grey er lavet på økologisk sort Keemun te tilsat lidt Ceylon te, håndpresset bergamotolie af højeste kvalitet samt orangeskal. Så bliver det ikke meget bedre.

 

Smag

Klassisk Earl Grey smag med afstemt bergamotte og skøn orangesmag.

 

Brygning

Imperial Earl Grey te er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er sort te

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.

Mere om Imperial Earl Grey Te m. Orange, Økologisk

Luksusblanding Endnu en af Østerlandsk Thehus’s egne luksusblandinger. Imperial Earl Grey er lavet på økologisk sort Keemun te tilsat lidt Ceylon te, håndpresset bergamotolie af højeste kvalitet samt orangeskal. Så bliver det ikke meget bedre. Smag Klassisk Earl Grey smag med afstemt bergamotte og skøn orangesmag. Brygning Imperial Earl Grey te er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes. Hvad er sort te Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud. Er du glad for Imperial Earl Grey med orange og kunne godt tænke dig en variant med jasmin smag skulle du prøve vores Imperial Earl Grey med jasmin. Både Bergamot og appelsinskal giver teen en markant smag.