Kukicha Te, Økologisk
Pris: 82,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Grøn the*

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
80 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
2 - 4 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Origin icon Origin:
Japan
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Kukicha Te, Økologisk

Klassisk Japansk The

Kukicha betyder “stilke the” på japansk, hvilket kommer sig af theens enkleste form, bestående af spæde stilke, stængler og kviste fra theplanten. Den er også kendt under navnet Bōcha, der betyder “pinde the”, da theens færdigproducerede udseende kan minde om små pinde.

Når der i Japan produceres Sencha og Matcha, bliver de spæde stilke, stængler og kviste sorteret fra i produktionen. Denne proces kan foregå både manuelt og automatisk. De frasorterede stængler kan herefter serveres for sig eller kombineres med andre theer. Vores variant er en kombination af Kukicha og Sencha.

Kukicha indeholder intet der ikke oprinder fra theplanten. I Japan sælges og kategoriseres Kukicha som en grøn the, uanset om den sælges for sig selv, eller efter sammenblanding med Bancha, Sencha eller andre grønne theer.

 

Smag

Smagen er blød og let cremet, med noter af nødder, tørrede urter og en elegant smagsnuance der minder om mild hvid chokolade.

 

Brygning

Da dette er en grøn the, anbefaler vi en vandtemperatur på 80°C og en trækketid på 2 - 4 minutter. 

 

Mere the fra samme hylde

Japan producerer the som ingen andre - og de japanske kvaliteter og traditioner kommer eksemplarisk til udtryk i vores udvalg af the derfra. Det bedste forslag vil uden tvivl være sortimentets to japanske Senchaer, henholdsvis Fukujyo og Uchiyama. 

Andre købte også