0
Grøn Vanilje Te
Grøn Vanilje Te
Grøn Vanilje Te
Arrow right
Arrow left
Pris: 55,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 80 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 3 minutter

Beskrivelse:

Grøn Vanilje Te

Blød, let cremet og økologisk

Klassisk mild og blød grøn Sencha te fra Kina tilsat vanilje. En fantastisk aromatisk kop te.

 

Smag

Smagen er blød, let og cremet.

 

Brygning

Grøn Vanilje te er lavet på grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er grøn te?

Grøn Vanilje te er en af Østerlandsk Thehus' populære blandinger. Grøn te er det man kalder "den originale" te, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med sort te. Grøn te har begrænset indhold af koffein og tanniner.

Mere om Grøn Vanilje Te

Blød og let cremet Klassisk mild og blød grøn Sencha te fra Kina tilsat vanilje. En fantastisk aromatisk kop te. Smag Smagen er blød, let og cremet. Brygning Grøn vanilje te er lavet på grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes. Grøn te Grøn Vanilje Te er en af Østerlandsk Thehus’ populære blandinger. Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner. Kvaliteter, oprindelse mm. Bladene til den grønne te kommer fra samme teplante som den sorte te. Det er fremstillingsmetoden efter selve plukningen, som gør den grønne te forskellig fra den sorte te. Grøn te er til forskel fra sort te ufermeneteret, hvilket betyder, at teen ikke er iltet. Efter visning og tørring, varmebehandles teebladene, således at der ikke sker en ilting af teebladene. Dette har bl.a. indvirkning på teens farve og smag. De fleste grønne teer har et begrænset indhold af koffein. Varmebehandlingen kan bestå i, at tebladene dampes. Grøn te har et højt indhold af B- og C-vitamin, hvilket giver en udrensende og opbyggende virkning. Det siges, at grøn te gør blodkarenes vægge mere elastiske og sænker blodtrykket. Samtidig har grøn te et højt indhold af antioxidanter, hvilket beskytter kroppens celler mod dårlig iltning. Grøn te adskiller sig fra sort te, da den er helt ubehandlet og derfor besidder de vitaminer, som den sorte te mister ved fermenteringsprocessen. Dette har betydning i forbindelse med teens brygning, hvoforr det er vigtig at bruge mellem 60-80 grader varmt vand, for derved at bevare vitaminerne. Vanilje virker beroligende og dæmper angst. Vanillin har desuden antiinflammatoriske, kolesteroldæmpende og fordøjelsesfremmende egenskaber. Det høje antioxidantniveau fremmer heling - cellerne restituerer hurtigere, hvis man spiser vanilje eller drikker kogt vand med vanilje i.