Grøn Pære Te, økologisk
Pris: 58,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Grøn Sencha the
, Grøn Himalaya the
, Pære
, Aroma
, Morgenfrueblomster

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
80 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Grøn Pære Te, økologisk

Frisk, sødlig og økologisk

Klassisk mild og blød grøn Sencha te fra Kina blandet med grøn Darjeeling te. Aromatiseret med flotte stykker pære samt morgenfrue. Det giver en frisk og lidt sødlig kop te, der får tankerne hen på en dejlig sommerdag. En meget populær grøn te.

 

Smag

Smagen er frisk og let sødlig.

 

Brygning

Økologisk Grøn Pære te er lavet på grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er grøn te?

Økologisk grøn pære te er en af Østerlandsk Thehus' populære blandinger. Grøn te er det man kalder "den originale" te, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med sort te. Grøn te har begrænset indhold af koffein og tanniner.

Mere om Grøn Pære Te, økologisk

Frisk, sødlig og økologisk Klassisk mild og blød grøn Sencha te fra Kina blandet med grøn Darjeeling te. Tilsæt flotte stykker pære samt morgenfrue og du får en frisk og lidt sødlig kop te, der får tankerne hen på en dejlig sommerdag. En meget populær grøn te. Smag Smagen er frisk og let sødlig. Brygning Økologisk Grøn pære te er lavet på grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes. Grøn te Økologisk Grøn Pære Te er en af Østerlandsk Thehus’ populære blandinger. Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner. Kvaliteter, oprindelse mm. Bladene til den grønne te kommer fra samme teplante som den sorte te. Det er fremstillingsmetoden efter selve plukningen, som gør den grønne te forskellig fra den sorte te. Grøn te er til forskel fra sort te ufermeneteret, hvilket betyder, at teen ikke er iltet. Efter visning og tørring, varmebehandles teebladene, således at der ikke sker en ilting af teebladene. Dette har bl.a. indvirkning på teens farve og smag. De fleste grønne teer har et begrænset indhold af koffein. Varmebehandlingen kan bestå i, at tebladene dampes. Pærer har været dyrket i mere end 3000 år og frugten anvendes hyppigt i madlavning , til desserter og som smagsgiver