Continental Breakfast Te, Økologisk
Pris: 52,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Sort Assam the
, Sort Keemun the

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Continental Breakfast Te, Økologisk

Økologisk morgen te

Continental Breakfast Te er en klassisk sort og økologisk teblanding. Den består af velkendte teer som Assam og Keemun. Den er yderst oplagt som morgente evt. med mælk. Continental Breakfast te er lettere end den traditionelle English Breakfast te.

 

Smag

Klassisk, sort morgente med let maltet smag.

 

Brygning

Continental Breakfast er klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er sort te

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.

Mere om Continental Breakfast Te, Økologisk

Økologisk morgente Continental Breakfast Te er en klassisk sort og økologisk teblanding. Den består af velkendte teer som Assam og Keemun. Den er yderst oplagt som morgente evt. med mælk. Continental Breakfast er lettere end den traditionelle English Breakfast. Smag Klassisk, sort morgente med let maltet smag. Brygning Continental Breakfast er klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes. Hvad er sort te Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud. Ingredienser: Østerlandsk Thehus anvender kun de bedste råvarer i deres populære teer. ASSAM Assam er en tropisk provins i det nordøstlige Indien. Geografisk omgivet af Bangladesh Myanmar, Buhtan, Tibet og Kina. Assam er verdens største samlede tedistrikt beliggende på begge sider af Brahmaputta floden. Omtrent 2000 plantager fremstiller Assam teerne, som er kraftige, aromatiske med sin karakteristiske maltet smag. Teerne fra Assam er endvidere særdeles velegnet som mælkete. Udover de velkendte Second Flush teer, producerer plantagerne også First Flush teer og grønne Assam teer. KEEMUN Keemun te er kendt for sin mildhed og er næsten uden tanniner. Ønsker man derfor en te med så lavt tanninindhold som muligt, er Keemun det rette valg.