Rooibos Rabarber Te
Pris: 52,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Rooibos the
, Rabarbercreme aroma
, Rabarber

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
85 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
6 - 8 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Density:
309 g/l

Beskrivelse:

Rooibos Rabarber Te

Rabarber er bare godt – også sammen med Rooibos

Rooibos er den populære nationaldrik i Sydafrika og er også kendt som ”rød te”. At kalde den for te er imidlertid en anelse misvisende, da Rooibos ikke indeholder te fra teplanten Camilia Sinensis som vi kender den fra bl.a sort og grøn te, men kommer fra den sydafrikanske plante Rooibos.

Rooibos planten har grønne blade, men under oxideringen, hvor der kun benyttes kildevand og den stærke afrikanske sol, bliver bladene røde.

I denne variant har vi valgt at kombinere Rooibos med rabarber, som både giver sødme og syrlighed, en dejlig kombination sammen med Rooisbos.

 

Smag

Smagen er frisk, cremet og en smule vaniljeagtig. Rooibos indeholder ingen koffein eller garvesyre, er aromatisk og rig på C-vitamin, samt jern og kalium.

 

Brygning

For at bibeholde de gode stoffer i Rooibos teen, og ikke mindst opnå den bedste smagsoplevelse, anbefales en trækketid på 6-8 min. og 85 grader varmt vand.

 

Mere te fra samme hylde

Rooibos te er blevet meget populært, bl.a. fordi den er fri for koffein og tanniner. Du kan derfor finde et stort udvalg af Rooibos te i vores sortiment.