Rooibos Kanel/Blomme Te
Pris: 52,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Rooibos the
, Kanel
, Aroma
, Katostblomst

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
90-100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
6 - 8 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l

Beskrivelse:

Rooibos Kanel/Blomme Te

Unik Rooibosblanding med kanel og blomme

Rooibos er den populære nationaldrik i Sydafrika og er også kendt som ”rød te”. At kalde den for te er imidlertid en anelse misvisende, da Rooibos ikke indeholder te fra teplanten Camilia Sinensis som vi kender den fra bl.a sort og grøn te, men kommer fra den sydafrikanske plante Rooibos.

Rooibos planten har grønne blade, men under fermenteringen, hvor der kun benyttes kildevand og den stærke afrikanske sol, bliver bladene røde.

I denne økologiske variant har vi valgt at kombinere Rooibos med kanelstykker, afrikanske blå katostblomster og blomme.

 

Smag

Smagen er krydret og frisk med ingefær og noter af lakrids og kanel. Rooibos indeholder ingen koffein eller garvesyre, er aromatisk og rig på C-vitamin, samt jern og kalium.

 

Brygning

For at bibeholde de gode stoffer i Rooibos teen, og ikke mindst opnå den bedste smagsoplevelse, anbefales en trækketid på 6-8 min. og 85 grader varmt vand.

 

Mere te fra samme hylde

Rooibos te er blevet meget populært, bl.a. fordi den er fri for koffein og tanniner. Du kan derfor finde et stort udvalg af Rooibos te i vores sortiment.Rooibos er den populære nationaldrik i Sydafrika. Den indeholder ingen koffein eller garvesyre, er aromatisk og rig på C-vitamin samt jern og kalium. Smagen er sødlig og let krydret, hvilket gør den velegnet både ren og aromatiseret. Rooibos planten har grønne blade, men under fermenteringen, hvor der kun benyttes kildevand og den stærke afrikanske sol, bliver bladene røde. Rooibos er også kendt som rød the og stammer fra buske i Sydafrika. Rooibos udgør en let og krydret drik, der er 100 % koffeinfri.

Mere om Rooibos Kanel/Blomme Te

Unik Rooibosblanding med kanel og blomme Rooibos er den populære nationaldrik i Sydafrika og er også kendt som ”rød te”. At kalde den for te er imidlertid en anelse misvisende, da Rooibos ikke indeholder te fra teplanten Camilia Sinensis som vi kender den fra bl.a sort og grøn te, men kommer fra den sydafrikanske plante Rooibos. Rooibos planten har grønne blade, men under fermenteringen, hvor der kun benyttes kildevand og den stærke afrikanske sol, bliver bladene røde. I denne økologiske variant har vi valgt at kombinere Rooibos med kanelstykker, afrikanske blå katostblomster og blomme. Smag Smagen er krydret og frisk med ingefær og noter af lakrids og kanel. Rooibos indeholder ingen koffein eller garvesyre, er aromatisk og rig på C-vitamin, samt jern og kalium. Brygning For at bibeholde de gode stoffer i Rooibos teen, og ikke mindst opnå den bedste smagsoplevelse, anbefales en trækketid på 6-8 min. og 85 grader varmt vand. Mere te fra samme hylde Rooibos te er blevet meget populært, bl.a. fordi den er fri for koffein og tanniner. Du kan derfor finde et stort udvalg af Rooibos te i vores sortiment.