0
Grøn Fersken Te
Pris: 45,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 80 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 3 minutter

Beskrivelse:

Grøn Fersken Te

Skøn frugt te

Grøn kinesisk Sencha te aromatiseret med fersken. Sencha te er en mild og blød grøn te fra Kina. Sencha kommer ligesom alle andre grønne, sorte og hvide teer fra teplanten Camellia Sinesis. Tilføj dertil fersken og du får den perfekte let sødlige kop te. .

 

Smag

Klassisk grøn Sencha med skøn og sødlig smag af fersken..

 

Brygning

Fersken Te er lavet på klassisk grøn te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er grøn te

Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner.

Mere om Grøn Fersken Te

Skøn frugt te Grøn kinesisk Sencha te aromatiseret med fersken. Sencha te er en mild og blød grøn te fra Kina. Sencha kommer ligesom alle andre grønne, sorte og hvide teer fra teplanten Camellia Sinesis. Tilføj dertil fersken og du får den perfekte let sødlige kop te. Smag Klassisk grøn Sencha med skøn og sødlig smag af fersken. Brygning Fersken Te er lavet på klassisk grøn te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes. Grøn te Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner. Grøn te Syv grunde til at drikke grøn te. Grøn te forebygger kræft. En af de mest udforskede teorier er, at grøn te forebygger kræft. Forskerne konkluderer, at mindst 5 kopper te dagligt giver en effektiv beskyttelse mod et særligt enzym, som er overrepræsenteret i de fleste cancertyper. Grøn te fremmer heling af cellerStoffet EGCG i den grønne te forhindrer celler i hjerte og hjerne i at dø efter et hjerteanfald og fremmer helingen af celler, så man kommer sig bedre. Grøn te beskytter mod sliggigt. Grøn te forebygger alzheimer. Forskere fra Florida har opdaget, at EGCG hæmmer produktionen af et protein kaldet beta-amyloid, som giver hukommelsestab hos mennesker, der lider af alzheimer. Grøn te holder taljen smal. Amerikanske forskere har fundet ud af, at grøn te øger stofskiftet og kan fremme et vægttab. Grøn te passer på tænderne. Derudover er teen en god kilde til fluor, som hærder dine tænder, så de bliver modstandsdygtige over for syre. Grøn te har ydermere den fordel, at det ikke misfarver tænderne på samme måde som sort te og kaffe. Grøn te modvirker allergi. Grøn te indeholder naturlige antihistaminer, der modvirker hævelse og irritation som følge af allergi. Fersken stammer oprindeligt fra Kina og anvendes i madlavning og som smagsgiver.