20% rabat på alle theprodukter (gælder IKKE B2B/Engros)
0
Happy Hippie Te, økologisk 125g
139,00 DKK
-20%

Pris: 111,20 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 85 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 5 minutter
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Happy Hippie Te, økologisk 125g

Elegant dåse - lækkert indhold

Vores tedåser er flotte og farverige og pynter i et hvert køkken. Giv en tedåse som værtindegave eller bare for at forkæle dig selv. Og så har du samtidig den bedste opbevaring til din te. Når dåsen er tom, kan du med fordel tage den med til din nærmest Østerlandsk forhandler og købe refil og på den måde spare emballage.

 

Koffeinfri og økologisk

Happy Hippie Te er en festlig økologisk blanding. Den er sammensat af de bedste råvarer som økologisk grøn Rooibos med citronskal, citrongræs, morgenfrue, vanilje og blå kornblomst.

 

Smag

Smagen er frisk og rund. Happy Hippie indeholder ingen koffein eller garvesyre, er aromatisk og rig på C-vitamin, samt jern og kalium.

 

Brygning

For at bibeholde de sundhedsfremmende stoffer i Rooibos teen, og ikke mindst opnå den bedste smagsoplevelse, anbefales en trækketid på 5 min. og 85 grader varmt vand.

 

Mere te fra samme hylde

Happy Hippie fås både som løs vægt og 125g. løs vægt i dåse.

 

Hvad er Rooibos

Rooibos er den populære nationaldrik i Sydafrika. At kalde den for te er imidlertid en anelse misvisende, da Rooibos ikke indeholder te fra teplanten Camilia Sinensis som vi kender den fra bl.a sort og grøn te, men kommer fra den sydafrikanske nålebusk Rooibos.

 

Dåsen indeholder 125 gram te i løs vægt.