Lemon & Lime Te
Pris: 45,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
95 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Desnsity:
387 g/l

Beskrivelse:

Lemon & Lime Te

Frisk og læskende

Lemon & Lime Te er endnu en te i rækken af Østerlandsk Thehus’s populære blandinger. Den grønne økologiske Chun Mee te fra Kina blandet med sort Keemun te tilsat den ypperste kvalitet af citron og lime skaber rammen for en aldeles fremragende kop te.

 

Smag

Smagen er forfriskende og læskende.

 

Brygning

Lemon & Lime te er en blanding af grøn og sort te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 95 grader varmt vand overholdes.

 

Mere te fra samme hylde

Lemon & Lime te fås udelukkende i løs vægt.

 

Mere om Lemon & Lime Te

Frisk og læskende Lemon & Lime Te er endnu en te i rækken af Østerlandsk Thehus’s populære blandinger. Den grønne økologiske Chun Mee te fra Kina blandet med sort Keemun te tilsat den ypperste kvalitet af citron og lime skaber rammen for en aldeles fremragende kop te. Smag Smagen er forfriskende og læskende. Brygning Lemon & Lime te er en blanding af grøn og sort te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 95 grader varmt vand overholdes. Mere te fra samme hylde Lemon & Lime te fås udelukkende i løs vægt.