Keemun Divine Organic - 12 stk. pyramidetebreve
Pris: 85,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Sort Keemun the*
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Keemun Divine Organic - 12 stk. pyramidetebreve

Økologisk klassiker

75 thebreve med Keemun Divine Organic i en smuk dåse. Keemun Divine, også kaldet Kejser Keemun, er fyldig og en anelse kraftigere end de fleste andre Keemun kvaliteter, men garvesyreindholdet er stadig lavt.

 

Smag

Teen har en fin og rund smag med en naturlig sødme, og farven er lys gylden.

 

Brygning

Keemun Divine er klassisk sort økologisk te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Flere varianter af Keemun Divine Organic fra Østerlandsk Thehus

Denne variant af Keemun Divine Organic indeholder 12 thebreve. Thebrevene kendetegnes ved at være bæredygtige og uden unødig plastic-emballage, da selve thebrevet er i det biologisk nedbrydelige materiale PLA.

Keemun Divine Organic fås også i en dåse med 125g. løsvægt the. Hertil kan der tilkøbes løsvægt refill, så du nemt kan fylde din dåse op igen.

 

Hvad er sort the?

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.