0
Continental Breakfast Te, økologisk 125g
Continental Breakfast Te, økologisk 125g
Continental Breakfast Te, økologisk 125g
Continental Breakfast Te, økologisk 125g
Arrow right
Arrow left
Pris: 139,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 100 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 3 minutter
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Continental Breakfast Te, økologisk

Elegant dåse - lækkert indhold

Vores tedåser er flotte og farverige og pynter i et hvert køkken. Giv en tedåse som værtindegave eller bare for at forkæle dig selv. Og så har du samtidig den bedste opbevaring til din te. Når dåsen er tom, kan du med fordel tage den med til din nærmeste Østerlandsk forhandler og købe refil og på den måde spare emballage.

 

Økologisk morgente

Continental Breakfast er en klassisk sort og økologisk teblanding. Den består af velkendte teer som Assam og Keemun. Den er yderst oplagt som morgente evt. med mælk. Continental Breakfast er lettere end den traditionelle English Breakfast.

 

Smag

Klassisk, sort morgente med let maltet smag.

 

Brygning

Continental Breakfast er klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er sort te

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.


Dåsen indeholder 125 gram te i løs vægt.

Mere om Continental Breakfast Te, økologisk

Økologisk morgente Continental Breakfast Te er en klassisk sort og økologisk teblanding. Den består af velkendte teer som Assam og Keemun. Den er yderst oplagt som morgente evt. med mælk. Continental Breakfast er lettere end den traditionelle English Breakfast. Smag Klassisk, sort morgente med let maltet smag. Brygning Continental Breakfast er klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes. Hvad er sort te Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud. Ingredienser: Østerlandsk Thehus anvender kun de bedste råvarer i deres populære teer. Sort te I modsætning til andre te typer, bliver sort te oxideret helt igennem (90 - 100% oxidering). Efter bladene er plukket, bliver de tørret for at sænke væskeindholdet i bladene. Dernæst bliver de rullet eller knust, for at skabe bedre kontakt mellem luften og enzymerne i bladet. Når bladene er blevet rullet eller knust, gennemgår de en kontrolleret oxidering, hvorunder en te mester kontrollerer temperaturen, luftfugtigheden og luftgennemstrømningen hen over tebladene. Under oxideringen reagerer enzymerne i bladenes fibre, med luften og begynder en nedbrydning. Denne proces er den samme proces, der kan observeres når et overskåret æble, eller en banan, langsomt bliver brunt og/eller mørkere i farven. Det er også oxideringen er som er med til at udvikle smagen, i sort te og adskille den fra de andre te typer. Til slut, når teen er blevet oxideret til det ønskede punkt, bliver den fixet, hvilket dræber enzymerne og stopper oxideringen. Sort te produktion bliver som reelt inddelt i to typer: Orthodox og CTC-metoden. • Orthodox: Sort te bestående af hele blade. Den ortodokse metode er den gammeldags metode og også den langsomste metode. Tebladene bliver ikke knust, men kun rullet, trykket eller på anden vis, presset for at skabe kontakt mellem enzymerne og luften. Store dele af den ortodokse proces er udført manuelt eller semimanuelt. Det er også generelt den ortodokse metode som producere de bedste kvaliteter. • CTC: Sort te bestående af Broken, Fannings og Dust. CTC står for ”Crush, Tear and Curl” og er den moderne metode som er blevet udviklet for at producere mere te, hurtigere og med et laverer spild. De plukkede teblade bliver tilført til en automatiseret maskine, som først knuser, river, flår og/eller ruller tebladene til den ønskede størrelse (broken, fannings, dust). De iturevne blade oxiderer hurtigere pga. den øgede overflade. De færdigoxiderede blades mørkebrune farve, er det der har givet teen navnet ”sort” i vesten. I Kina bliver teen kaldt for rød te, efter den rødlige og kobberagtige farve, den bryggede bryg antager efter bryg. Sort te har ofte et relativt lavt indhold af antioxidanter, sammenlignet med grøn eller hvid te. Det gør også at sort te, ofte har en lidt sødere og ikke så bitter smag. Mange sorte teer har en mere frugtig eller nøddeagtig smag, og det er også sort te man skal gå efter, hvis man er mere ude efter en lidt naturligt krydret smag. Det er også ofte med sort te, at man finder de mere tørre teer, som især er velegnet til mælk eller fløde, da sort te har en tendens til at indeholde en større mængde af tanniner. ASSAM Assam er en tropisk provins i det nordøstlige Indien. Geografisk omgivet af Bangladesh Myanmar, Buhtan, Tibet og Kina. Assam er verdens største samlede tedistrikt beliggende på begge sider af Brahmaputta floden. Omtrent 2000 plantager fremstiller Assam teerne, som er kraftige, aromatiske med sin karakteristiske maltet smag. Teerne fra Assam er endvidere særdeles velegnet som mælkete. Udover de velkendte Second Flush teer, producerer plantagerne også First Flush teer og grønne Assam teer. KEEMUN Keemun te er kendt for sin mildhed og er næsten uden tanniner. Ønsker man derfor en te med så lavt tanninindhold som muligt, er Keemun det rette valg.