Ethiopia Organic Sidamo kaffe 250g
Pris: 109,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Kaffe:

Vælg antal:

Fragtpris
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Ethiopia Organic Sidamo kaffe 250g

Denne perle af en kaffe har en smagsprofil helt uden sammenligning.

Coffea Arabica har groet vildt i skovene i Ethiopien i tusinder af år. Ifølge legenden blev kaffe opdaget af en ethiopisk gedehyrde ved navn Kaldi i det 9. århundrede. Han så, at hans geder blev hyperaktive af at spise bær fra kaffebuskene og han prøvede derfor selv at spise disse bær. Sidenhen mødte han en munk, som tog nogle bær med sig til sit kloster. Her ristede og bryggede han bærrene og ved indtagelse af kaffen blev han og de andre munke på klosteret i stand til at holde sig vågne under lange bønner.
Siden den tid har kaffen vundet indtog verden over.

Amaro Gayo Coffee er grundlagt i 2005 af Asnakech Thomas - den første kvindelige kaffe-producent og -exportør i Ethiopien. Virksomheden står for virkelig smagfulde kaffer af høj meget høj kvalitet med intense aromaer og smagsnoter i det færdige produkt. Man har særligt fokus på Amaro-folkets livskvalitet og er omhyggelig i en naturnær og bæredygtig genbeplantning af dyrket jord.

Smagsnoter: Solbær og blåbær

Om bønnen

Ristningsgrad

Lysristet

Botanisk variant

Heirloom

Behandling

Vasket

Geografi

Land

Ethiopien

Region

Amaro Gayo Woreda

Estate

Amaro district

Dyrkningshøjde

1500 m

Certificeringer

Økologisk

Mere om Ethiopia Organic Sidamo kaffe

Denne perle af en kaffe har en smagsprofil helt uden sammenligning. Coffea Arabica har groet vildt i skovene i Ethiopien i tusinder af år. Ifølge legenden blev kaffe opdaget af en ethiopisk gedehyrde ved navn Kaldi i det 9. århundrede. Han så, at hans geder blev hyperaktive af at spise bær fra kaffebuskene og han prøvede derfor selv at spise disse bær. Sidenhen mødte han en munk, som tog nogle bær med sig til sit kloster. Her ristede og bryggede han bærrene og ved indtagelse af kaffen blev han og de andre munke på klosteret i stand til at holde sig vågne under lange bønner. Siden den tid har kaffen vundet indtog verden over. Amaro Gayo Coffee er grundlagt i 2005 af Asnakech Thomas - den første kvindelige kaffe-producent og -exportør i Ethiopien. Virksomheden står for virkelig smagfulde kaffer af høj meget høj kvalitet med intense aromaer og smagsnoter i det færdige produkt. Man har særligt fokus på Amaro-folkets livskvalitet og er omhyggelig i en naturnær og bæredygtig genbeplantning af dyrket jord. Smagsnoter: Solbær og blåbær