10%rabat på alle te-produkter
når du handler online
(gælder IKKE B2B/Engros)
0
Tempeltræ Te, 125g
139,00 DKK
-10%

Pris: 125,10 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 100 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 3 minutter

Beskrivelse:

Tempeltræ Te, 125g

Elegant dåse - lækkert indhold

Vores tedåser er flotte og farverige og pynter i et hvert køkken. Giv en tedåse som værtindegave eller bare for at forkæle dig selv. Og så har du samtidig den bedste opbevaring til din te. Når dåsen er tom, kan du med fordel tage den med til din nærmeste Østerlandsk forhandler og købe refil og på den måde spare emballage.

 

Klassisk sort Tempel Te

Helt klassisk og smagfuld sort Ceylon Tempeltræ Te med ginkgo biloba blade, katostblomst, vanilje, romersk kamille og aroma. Let krydret, blød og frisk.

 

Smag

Smagen af sort Ceylon te med et strejf af gingko, saflor, vanilje og romersk kamille er forførende og usædvanlig velsmagende.

 

Brygning

Tempel Te er lavet på sort Ceylon te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber bør trækketiden være på 3 min. ved 100 grader varmt vand.


Dåsen indeholder 125 gram te i løsvægt.

Klassisk sort Tempel Te Temple Te er en helt klassisk og smagfuld sort Ceylon Tempeltræ Te med ginkgo biloba blade, katostblomst, vanilje, romersk kamille og aroma. Let krydret, blød og frisk. Smag Smagen af sort Ceylon te med et strejf af gingko, saflor, vanilje og romersk kamille er forførende og usædvanlig velsmagende. Brygning Tempel Te er lavet på sort Ceylon te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber bør trækketiden være på 3-4 min. ved 100 grader varmt vand. Mere te fra samme hylde Temple Te er en af Østerlandsk Thehus’ egne populære blandinger og fås både som løs vægt og i dåse med 125g. Hvad er sort te Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.