Zero Japan Crackle Lavender 0,68 ltr
Pris: 449,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Origin icon Origin:
Japan

Beskrivelse:

Zero Japan Crackle Lavender 0,68 ltr

Zero Japan 680 ml. Kande

Kande fra ikoniske Zero Japan

Zero Japan produkter er lavet af den fineste porcelæns kvalitet. Der er meget håndarbejde involveret i processen, lige fra formning til glasering af kanderne. Hele processen, inklusiv brænding i ovnen, tager adskillige dage. Den første brænding foregår ved en lavere temperatur, kaldet "biscuit-firing", tjener til at tørre lerret, hvorefter glasuren påføres manuelt. Den anden brænding foregår ved meget høj temperatur i cirka 18 timer. Denne brænding gør produktet vandtæt og giver glasuren sin karakteristiske glasagtige udseende. Den rette temperatur frembringer en mat glasur med en silkeagtig følelse og udseende.

 

Den japanske designer Koji Inoue designede Zero Japan produkter med følgende tre koncepter i tankerne: "høj funktionalitet", "dejlig at røre ved" og "en fornøjelse for øjet".

 

Alle tekander er udstyret med en si til løs te. Tudens design er lavet, så den ikke drypper. Låget og sien kan let fjernes for nem rengøring.

 

Dimensioner

Kapacitet: 680 ml. - Højde: 115 mm. - Diameter: 12 mm.

 

Vedligeholdelse

Denne tekande kan ikke tåle opvaskemaskine og mikrobølgeovn pga. den revnede glasur. Kander med revnet glasur skal håndteres ekstra forsigtigt, da kander med revnet glasur er mere skrøbelige end kander med massiv glasur.