Støbejernskande Anyang 0,6 l
Pris: 695,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg antal:

Fragtpris
Beskrivelse:

Støbejernskande Anyang 0,6 l

Eksklusiv japansk støbejernsthekande 0,6 l.


Gode råd om brug af støbejernskander:

1. Skold kanden med kogende vand før brug.

2. Sørg for at hele kanden er fuldstændig ren og tør efter hvert brug, for at forhindre kanden i at ruste. Det anbefales at kanden altid tømmes og tørres efter brug og aldrig lades stå natten over med væske i.

3. Støbejern er et yderst solidt og holdbart materiale, men er modtagelig for rust, hvis ikke materialet behandles ordentligt. Kanden kan stadig anvendes, selvom der mod forventning skulle opstå rust. Rens evt. det rustede område med en blød børste. Garvesyren fra theen vil på naturligvis reagere med jernet og efterlade et mørkt lag, der dækker det rustede område og ydermere forhindrer gendannelsen af rust. Rustdannelsen er ikke giftig.

4. Opbevar kanden køligt og tørt.


Historien om støbejernskander:

Støbejernsthekander blev opfundet i det gamle Kina. De blev senere indført til Japan, hvor de blev videreudviklet til de praktiske såvel som dekorative stykker håndværk, som vi kender dem i dag.

Gennem en særlig kemisk behandling, fjernes urenheder fra støbejernet i løbet af behandlingsprocessen. En fin belægning af sort emalje tilføres, til forebyggelse af rustdannelser.