Vieux Carre
Pris: 395,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg antal:

Fragtpris
Beskrivelse:

Vieux Carre

Simpelt og smukt

Vieux Carré blev lavet i 1938 af Hotel Monteleons hovedbartender, Walter Bergeron. Opskriften til Vieux Carré er inspireret af de utroligt diverse kulturer der kunne findes i det Franske Kvarter. Dette er en kraftig cocktail, som består af lige dele Redemtion Rye Whiskey, Rémy Martin Cognac og Cucielo Rosso Vermouth, og til sidst er der tilføjet to forskellige bitters, Agostura og Peychaud. Hvor DECOs andre cocktails typisk er lavet grandiøse og med ekstra meget arbejde lagt at mixe dem, er Vieux Carré med vilje lavet med klassisk - bare fordi.

Smag

Det er bestemt en kraftig cocktail, som har noget bid i sig, og den smager absolut fabelagtigt. Den er fyldig og sødelig, men sat op mod Toasted Old Fashioned, brænder Vieux Carré lidt mere, trods det lidt lavere alkohol indhold 

Servering

DECOs cocktails er lavet klar til at servere,og skal ikke yderligere blandes op med noget. Den serveres på is i et Lowball glas, og med en strimmel af din fortrukne citrusskal til garniture.

Mere om Vieux Carre

Simpelt og smukt Vieux Carré blev lavet i 1938 af Hotel Monteleons hovedbartender, Walter Bergeron. Opskriften til Vieux Carré er inspireret af de utroligt diverse kulturer der kunne findes i det Franske Kvarter. Dette er en kraftig cocktail, som består af lige dele Redemtion Rye Whiskey, Rémy Martin Cognac og Cucielo Rosso Vermouth, og til sidst er der tilføjet to forskellige bitters, Agostura og Peychaud. Hvor DECOs andre cocktails typisk er lavet grandiøse og med ekstra meget arbejde lagt at mixe dem, er Vieux Carré med vilje lavet med klassisk - bare fordi. Smag Det er bestemt en kraftig cocktail, som har noget bid i sig, og den smager absolut fabelagtigt. Den er fyldig og sødelig, men sat op mod Toasted Old Fashioned, brænder Vieux Carré lidt mere, trods det lidt lavere alkohol indhold Servering DECOs cocktails er lavet klar til at servere,og skal ikke yderligere blandes op med noget. Den serveres på is i et Lowball glas, og med en strimmel af din fortrukne citrusskal til garniture.