Toasted Old Fashioned
Pris: 395,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg antal:

Fragtpris
Beskrivelse:

Toasted Old Fashioned

En nytænkt klassiker

Toasted Old Fashioned er en god gammel klassiker, som normalt er ret simpel at lave. Det er typisk bourbon med sirup og bitter, men DECO har gjort den til et kunstværk. Siruppen er lavet med kokosvand, whiskey, bitter, appelsinskal og salt. Man har valgt at benytte Maker's Mark Kentucky Straight Bourbon til drinken, som er blevet tilført et mix af ristet kokosnød, valnødder og mandler, som har ligget i et sous vide bad i mere end 30 timer.

Smag

Som resultat af denne måde at lave den på, er dette blevet en utrolig blød, sød og umådelig fyldig cocktail, som ikke brænder for meget, og heller ikke brænder for lidt, men giver én lyst til endnu et glas.

Servering

DECOs cocktails er lavet klar til at servere,og skal ikke blandes yderligere op. Denne drink serveres på is i et Lowball glas, og med en strimmel appelsinskal som garniture.

Mere om Toasted Old Fashioned

En nytænkt klassiker. Toasted Old Fashioned er en god gammel klassiker, som normalt er ret simpel at lave. Det er typisk bourbon med sirup og bitter, men DECO har gjort til et kunstværk. Siruppen er lavet med kokosvand, whiskey, bitter, appelsinskal og salt. Til bourbon er der brugt Maker's Mark Kentucky Straight Bourbon, som er blevet tilført et mix af ristet kokosnød, valnødder og mandler, som har ligget i et sous vide bad i mere end 30 timer. Smag Som resultat af denne måde at lave den på, er dette blevet en utrolig blød, sød og umådelig fyldig cocktail, som ikke brænder for meget, og heller ikke brænder for lidt, men giver en lyst til et glas mere. Servering DECOs cocktails er lavet klar til at servere,og skal ikke yderligere blandes op med noget. Den serveres på is i et Lowball glas, og med en strimmel appelsinskal til garniture.