Nuked Negroni No. 1
Pris: 395,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg antal:

Fragtpris
Beskrivelse:

Nuked Negroni No. 1

En Negroni ud over det sædvanlige

Nuked Negroni No. 1 er Bar Deco's mest populære cocktail fra deres forår/sommer 2020, hvilket er fuldt ud forståeligt når man først får den smagt.
Det er en Negroni i særklasse, bestående af Villa Ascenti Gin, Cucielo Rosso Vermouth og Campari tilsat ristede kaffebønner, dansk rabarber og grapefrugt skal.

Cocktailen kommer i microovn i 2:55 min. for at hjælpe på infusionen hvorefter den hviler på flasker i ugevis for at lade cocktailen samle sig i en perfekt harmoni af smag

 

Smag

Dette er en fantastisk negroni med en smagsoplevelse i førsteklasse. Ginnen og Camparien er perfekt afbalanceret og bliver yderligere forbedret af en himmelsk blød kaffesmag, der er blød, rund og tydelig, uden at overdøve de andre smagsnuancer.

Mere om Nuked Negroni No. 1

En Negroni ud over det sædvanlige Nuked Negroni No. 1 er Bar Deco's mest populære cocktail fra deres forår/sommer 2020, hvilket er fuldt ud forståeligt når man først får den smagt. Det er en Negroni i særklasse, bestående af Villa Ascenti Gin, Cucielo Rosso Vermouth og Campari tilsat ristede kaffebønner, dansk rabarber og grapefrugt skal. Cocktailen kommer i microovn i 2:55 min. for at hjælpe på infusionen hvorefter den hviler på flasker i ugevis for a lade cocktailen samle sig i en perfekt harmoni af smag Smag Dette er en fantastisk negroni med en smagsoplevelse i førsteklasse. Ginnen og Camparien er perfekt afbalanceret og bliver yderligere forbedret af en himmelsk blød kaffesmag, der er blød, rund og tydelig, uden at overdøve de andre smagsnuancer.