Organic Energizer Te, Økologisk
Pris: 58,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
8 - 10 minutter
Density:
230 g/l
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Organic Energizer Te, Økologisk

Skøn urtete med mate & gensing

Er du glad for vores populære urteteer, så skulle du også prøve den fantastiske Organic Energizer Te.

Organic Energizer te er fremstillet efter Østerlandsk Thehus’ hemmelige opskrift. Det er en ren urtete, da der ikke anvendes te som vi kender det fra teplanten Camilia Sinensis og den er udelukkende sammenstukket af de aller bedste urter og krydderier som hyldebær, æble, skovbærblade, citronskal, hyldeblomst, Maté og Gensing. Da det er en urtete indeholder den kun det koffein som stammer fra Maté.

Smag

Organic Energizer er en urtete med masser af dejlige smagsnuancer..

 

Brygning

Organic Energizer er en urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand.

 

Mere te fra samme hylde

Organic Energizer te er en af Østerlandsk Thehus’ egne populære blandinger. Den fås både i løs vægt og i dåser med 125 g.

Mere om Organic Energizer Te, Økologisk

Skøn urte te med Maté & Gensing Er du glad for vores populære urteteer, så skulle du også prøve vores fantastiske Organic Energizer Te. Organic Energizer er fremstillet efter Østerlandsk Thehus’ egen hemmelige opskrift. Det er en ren urtete, da der ikke anvendes te som vi kender det fra teplanten Camilia Sinensis og den er udelukkende sammenstukket af de aller bedste urter og krydderier som hyldebær, æble, skovbærblade, citronskal, hyldeblomst, Maté og Ginseng. Da det er en urte te indeholder teen kun det koffein som kommer fra Maté. Smag Organic Energizer er en urtete med masser af dejlige smagsnuancer Brygning Organic Energizer er en urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand. Mere te fra samme hylde Organic Energizer fås både i løs vægt samt i dåser med 125 g.