Vi oplever en del travlhed i webshoppen, hvorfor der kan forkomme forsinkelser på levering af ordrer. Vi beklager ulejligheden.
Helse Te
Pris: 58,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Lakridsrod
, Ingefær
, Kardemomme
, Pebermynte
, Chili
, Røde peberkorn
, Aroma
, Citrongræs
, Kamilleblomst

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
8 - 10 minutter

Beskrivelse:

Helse Te

Urtete med ingefær, chili, kamilleblomst og citrongræs - Virkelig god til en ru hals

Er du glad for vores populære Dragon Mint te, men kunne du godt tænke dig en lidt kraftigere te med smag af pebermynte, chili, kamilleblomster, citron og ingefær, så skulle du prøve vores helt nye Helse Te.

Det er en ren urtete, da der ikke anvendes te som vi kender det fra teplanten Camilia Sinensis, den er udelukkende sammenstukket af de aller bedste urter og krydderier som pebermynte, lakridsrod, citronskal, røde peberkorn, kardemomme, chili, ingefær, kamilleblomst og citrongræs, en sammensætning der i den grad giver både saft og kraft, smag og kant.

 

Smag

Du får en urtete med masser af smag, både af lakrids, ingefær, et strejf af chili samt lækker smagfuld kamilleblomst og citrongræs. Den hører uden tvivl til en af de stærkere teer.

 

Brygning

Helse Te er baseret på lakrids, chili og kamilleblomst, og kan derfor trække i meget lang tid. Og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden være på mindst 6-8 min. ved 100 grader varmt vand.

 

Mere te fra samme hylde

Helse Te er en af Østerlandsk Thehus’ populære blandinger og er i familie med Dragon Mint, Cool Mint, Lakrids te, Sweet Lemon og Tigermint. Den fås kun som løsvægt te.