Helse Te
Pris: 58,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Lakridsrod
, Ingefær
, Kardemomme
, Pebermynte
, Chili
, Røde peberkorn
, Aroma
, Citrongræs
, Kamilleblomst

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
8 - 10 minutter

Beskrivelse:

Helse Te

Urtete med ingefær, chili, kamilleblomst og citrongræs - Virkelig god til en ru hals

Er du glad for vores populære Dragon Mint te, men kunne du godt tænke dig en lidt kraftigere te med smag af pebermynte, chili, kamilleblomster, citron og ingefær, så skulle du prøve vores helt nye Helse Te.

Det er en ren urtete, da der ikke anvendes te som vi kender det fra teplanten Camilia Sinensis, den er udelukkende sammenstukket af de aller bedste urter og krydderier som pebermynte, lakridsrod, citronskal, røde peberkorn, kardemomme, chili, ingefær, kamilleblomst og citrongræs, en sammensætning der i den grad giver både saft og kraft, smag og kant.

 

Smag

Du får en urtete med masser af smag, både af lakrids, ingefær, et strejf af chili samt lækker smagfuld kamilleblomst og citrongræs. Den hører uden tvivl til en af de stærkere teer.

 

Brygning

Helse Te er baseret på lakrids, chili og kamilleblomst, og kan derfor trække i meget lang tid. Og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden være på mindst 6-8 min. ved 100 grader varmt vand.

 

Mere te fra samme hylde

Helse Te er en af Østerlandsk Thehus’ populære blandinger og er i familie med Dragon Mint, Cool Mint, Lakrids te, Sweet Lemon og Tigermint. Den fås kun som løsvægt te.

Mere om Helse Te

Ny lækker, forfriskende urtete med ingefær, chili, kamilleblomst og citrongræs. Er du glad for vores populære lakridste, men kunne du godt tænke dig en lidt kraftigere te med smag af pebermynte, chili, kamilleblomster, citron og ingefær, så skulle du prøve vores helt nye Helse Te. Helse Te har vi udviklet specielt med henblik på at tilfredsstille folks ønsker om en god varm smagfuld te som er god at drikke i en kold tid hvor den type drik gør godt. Den er udviklet fordi mange kunder nu har efterspurgt en te til netop denne type situation. Et godt gammelt dansk husgeråd er netop at drikke masser af varm te når den kolde tid indfinder sig. The'en bringer i særlig grad glæde og varme og virker god i en hyggestund med familie eller gode venner. Indholdet af blandt andet Ingefær, citrongræs, lakridsrod, chili og kamilleblomst giver et bredt spektrum af smagsnoter. Helse Te er en meget delikat urtete med masser af sunde og naturlige ingredienser, god smag af både lakrids, ingefær, kamilleblomst, citrongræs og ikke mindst chili. Den hører uden tvivl til en af de stærke men også virkeligt smagfulde teer. Brygning Østerlandsk Helse Te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand. Helse Te er en af Østerlandsk Thehus’ egne populære blandinger og den er i familie med Cool Mint, Lakrids te, Sweet Lemon, Tigermint og Dragon Mint.