Chai Te
Pris: 45,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
6 minutter

Beskrivelse:

Chai Te

Krydret og klassisk

Chai er en gammel indisk drik, som er blevet drukket i århundreder. Østerlands Thehus har lavet en chai blanding som smager himmelsk. Denne krydrede drik består af de bedste ingredienser og hovedsageligt krydderier som kanel, hvidtjørn, ingefær, kardemomme, nelliker, sort peber og kronblade. Derudover har vi tilsat en sort, finbladet indisk Assam te, så drikken er lige til at brygge.

 

Smag

En krydret og smagfuld kop med smag af det fjerne østen og lidt sødlige undertoner.

 

Brygning

For at få den mest optimale kop chai te skal du bruge kogende vand og lade den trække 6 min. Chai teen er meget velegnet til at fremstille chai latte.

Såfremt du ønsker at brygge en chai latte, kan du med fordel lade teen trække længere og dermed blive kraftigere, og herefter tilsættes varm mælk.

 

Mere te fra samme hylde

Chai er en skøn krydret te kombineret med sort te. Vi har også andre spændende chai varianter både med grøn te, rooibos og også en variant uden te.

Mere om Chai Te

Krydret og klassisk Chai er en gammel indisk drik, som er blevet drukket i århundreder. Østerlands Thehus har lavet sin egen chai blanding som smager himmelsk. Denne krydrede drik består af de bedste ingredienser og hovedsageligt krydderier som kanel, hvidtjørn, ingefær, kardemomme, nelliker, sort peber og kronblade. Derudover har vi tilsat en sort, finbladet indisk Assam te, så drikken er lige til at brygge. Smag En krydret og smagfuld kop med smag af det fjerne østen og lidt sødlige undertoner. Brygning For at få den mest optimale kop chai te skal du bruge kogende vand og lade den trække 6 min. Chai teen er meget velegnet til at fremstille chai latte. Såfremt du ønsker at brygge en chai latte, kan du med fordel lade teen trække længere og dermed blive kraftigere,og herefter tilsætte varm mælk. Mere te fra samme hylde Chai er en skøn krydret te kombineret med sort te. Vi har også andre spændende chai varianter både med grøn te, rooibos og også en variant uden te.