Æble Te, Økologisk
Pris: 49,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Sort the
, Æblestykker
, Naturlig æble aroma

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Density:
411 g/l
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Æble Te, Økologisk

Klassisk te

Sort økologisk Keemun te og økologiske æblestykker af højeste kvalitet. Keemun te er kendt som en af de mildere sorte teer og derfor er indholdet af garvesyre ret begrænset. Tilføj dertil æblestykker og du får den perfekte eftermiddagste.

 

Smag

Klassisk sort te med skøn og frisk smag af æbler.

 

Brygning

Økologisk Æble Te er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er sort te

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.

.

Mere om Æble Te, Økologisk

Sort økologisk Keemun-te og økologiske æblestykker af højeste kvalitet. Keemun te er kendt som en af de mildere sorte teer og derfor er indholdet af garvesyre ret begrænset. Tilføj dertil æblestykkerl og du får den perfekte eftermiddagste. Smag Klassisk sort te med skøn og frisk smag af æbler. Brygning Økologisk Æble Te er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes. Hvad er sort te Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud. Østerlandsk Thehus er kendt og elsket tehus fra 1889 og er dermed et af Danmarks ældste tehuse. Mange af teerne er lavet udfra Østerlandsk egne opskrifter. Kvalitet er vigtigt i alle aspekter, og du får altid de bedste råvarer, når du handler hos Østerlandsk om det er te, kaffe, chai eller kakao.