Malawi White Antlers Te
275,00 DKK
-15%

Pris: 233,75 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
80-90 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
2-3 minutter
Dosering icon Dosering:
10-14 g/l
Origin icon Origin:
Satemwa Estate, Shire Highlands, Malawi

Beskrivelse:

Malawi White Antlers Te

Helt unik hvid te

Vi har været så utrolige heldige at få 6 kg. Hjem af denne uovertrufne te hvem. Denne hvide te stammer fra Satemwa plantagen, der ligger i det sydlige Malawi. Det er en plantage der drives af nu 3. generation af samme familie. Satemwa Estate producere en lang række forskellige theer og de har endda også en seriøs kaffe produktion.

Malawi White Antlers er dog noget helt for sig. I modsætning til de fleste andre hvide teer, består denne te hovedsageligt af de helt spæde stængler og små kviste, teplanten producere i det tidlige forår.

Hele høsten af denne te foregår i hånden, for at sikre at kun de stængler der lever op til de nøje kriterier bliver høstet.

Efter høsten bliver teen forsigtig og hurtigt bragt til te fabrikken, hvor den gennemgår en omhyggelig tørring.

Kun ca. 40-60 kg. Af denne te bliver produceret om året, og Satemwa haven er den eneste producent af denne fantastiske te.

Selve navnet kommer af at teen er en hvid te og fordi de tørrede stænglers lighed med gevir.

Smagen er delikat, med milde hyldeblomst, abrikos og blomstrede noter samt flygtige toner af kandiseret frugt.

Smag

Aromaen og smagen er delikat, med milde hyldeblomst, abrikos og blomstrede noter samt flygtige toner af kandiseret frugt.

 

Brygning

Ved brygning af Malawi White Antlers anbefaler vi vand ved en ca. temperatur på 80-90 °C, og en relativ kort trækketid på ca. 2-3 minutter.

Teen kan med fordel brygges 2 til 3 gange igen efter første brug.

 

Mere te fra samme hylde

Malawi White Antlers er en af de helt unikke smagsoplevelser Østerlandsk lan byde på. For jer der er nysgerrige efter at udforske andre fantastiske smage og nuance af te i sin simpleste form, kan vi varmt anbefale vores Darjeeling Singbulli, First Flush 2020, eller måske vores Finest Tippy Golden Yunnan, hvis man ønsker at smage en mere kraftig, maltet og stadigvæk fabelagtig te.