Heavenly Jasmine Te - Silver Needle Jasmin
Pris: 1 650,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
70 - 80 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
2 - 4 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Origin icon Origin:
Guangxi, Kina
Density:
130 g/l

Beskrivelse:

Heavenly Jasmine Te - Silver Needle Jasmin

Formidabel hvid Silver Needle te fra Guangxi provinsen i Kina, der på traditionel vis har taget den skønne aroma fra jasminblomster.

Silver Needle er en kendt hvid te, der udelukkende består af de fineste topskud fra teplanten, der traditionelt er høstet i det tidlige forår. Denne te er plukket i den tidlige forårshøst i marts. De aflange topskud er dækket af fine, sølvhvide dun. Heraf navnet Silver Needle.

Uåbnede jasminblomster plukkes tidligt om morgenen, og strøs derefter ud over den færdige te. Tebladene absorberer herefter de blomstrende jasminblomsters duft og smag. Teen bliver efterfølgende varmebehandlet på ny, for at fjerne overskydende fugt fra jasminblomsterne. De anvendte blomster fjernes herefter fra tebladene, da blomsterne nu er helt tørre og ikke længere bidrager til teens aroma. Denne proces gentages 5 gange i produktionen af vores Silver Needle Jasmin, og dette er med til at give teen sin fantastiske dejlige aroma og smag af jasmin. Tørrede jasminblomster i teen, indikerer ikke teens kvalitet, men betyder ofte det modsatte, da det siger noget om hvor meget arbejde der er lagt i teens produktion.

Det endelige resultat er en te, der kombinere Silver Needles klassiske bløde, let cremede og sødlige noter, med den fyldige og blomstrede smag af jasmin.
En, som sagt, absolut formidabel te der på det varmeste kan anbefales.

.