0
Heavenly Jasmin - Silver Needle Jasmin
Pris: 165,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris
Beskrivelse:

Heavenly Jasmin - Silver Needle Jasmin

Formidabel hvid Silver Needle the fra Guangxi provinsen i Kina, der på traditionel vis har taget den skønne aroma fra jasminblomster.

Silver Needle er en kendt hvid the, der udelukkende består af de fineste topskud fra theplanten, der traditionelt er høstet i det tidlige forår. Denne the er plukket i den tidlige forårshøst i Marts. De aflange topskud er dækket af fine, sølvhvide dun. Heraf navnet Silver Needle.

Uåbnede jasminblomster plukkes tidligt om morgenen, og strøs derefter ud over den færdige the. Thebladene absorberer herefter de blomstrende jasminblomsters duft og smag. Theen bliver efterfølgende varmebehandlet på ny, for at fjerne overskydende fugt fra jasminblomsterne. De anvendte blomster fjernes herefter fra thebladene, da blomsterne nu er helt tørre og ikke længere bidrager til theens aroma. Denne process gentages 5 gange i produktionen af vores Silver Needle Jasmin, og dette er med til at give theen sin fantastiske dejlige aroma og smag af jasmin. Tørrede jasminblomster i theen, indikerer ikke theens kvalitet, men betyder ofte det modsatte, da det siger noget om hvor meget arbejde der er lagt i theens produktion.

Det endelige resultat er en the, der kombinere Silver Needles klassiske bløde, let cremede og sødlige noter, med den fyldige og blomstrede smag af jasmin.
En, som sagt, absolut formidabel the der på det varmeste kan anbefales.

.