Brazil Montecristo 1000g.
Arrow right
Arrow left
Pris: 280,48 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Kaffe:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Ristegrad icon Ristegrad:
Mellemristet/ Medium roast / mittel geröstet °C
Origin icon Origin:
Cerrado Mineiro, Brasilien

Beskrivelse:

Brazil Montecristo 1000g.

Montecristo er et framragende bud på en klassisk brasiliensk kaffe fra Cerrado regionen, da denne kaffevariant er kendt for sin konsekvente smag og kvalitet.

Kaffens profil:

Smagsnoter Mørk chokolade og rosiner
Krop Medium, Cremet
Syrlighed Middel
Sort 100% arabica bønner
Behandling Soltørret
Region Cerrado Mineiro
Dyrkningsgøjde 1150 m.

Mere om kaffe fra Brasilien:

Brasilien har domineret kaffeproduktionen i over 150 år. I dag udgør Brasiliens kaffeproduktion omkring en tredjedel af al kaffeproduktion verden over. Kaffe fra Brasilien er relativt mild og sødmefuld med en knap så høj syrlighed, som kaffe fra mange andre lande kan besidde. Smagsnoterne forbundet med Brasilien er ofte nødder, karamel og chokolade.

Mange kaffekritikere vil skue til Brasiliensk kaffe med et skeptisk øje, da Brasiliensk kaffe ofte indgår i den daglige husholdning i flere variationer af billigere formalet og instant kaffer.
Dog er der i Brasilien i dag også kaffefarme, som kan levere kaffe af en meget høj standard. Denne tendens startede i 90’erne, da en række af de største Brasilianske kaffe-producenter besluttede sig for at etablere BSCA eller Brazil Specialty Coffee Associationn, med henblik på at fremme en høj kvalitet og standard for Brasiliansk kaffe. Der er her tale om Single Estate kaffer med god sporbarhed fra særligt udvalgte medlemmer.

Kaffe fra Brasilien kan dateres helt tilbage til 1700-tallet, hvor det siges, at en hr. Melo Palheta, som den første, beplantede Para-regionen i Nord-Brasilien med kaffe. Herefter har kaffen bredt sig naturligt ned igennem landet og nåede hovedstaden Rio i starten af 1800-tallet.
Herefter tog kaffeproduktion og eksport fart og det er idag en af Brasiliens største eksport-artikler.