Brazil Alta Mogiana Kaffe 250g
Pris: 75,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Kaffe:

Vælg antal:

Fragtpris
Beskrivelse:

Brazil Alta Mogiana Kaffe 250g

Brasiliansk specialty kaffe
Brasilien er verdens suverænt største kaffeproducent med mere end 30 % af den samlede verdensproduktion. Brasilien har siden 1700-tallet haft en lang tradition for at producere specialty kaffe af særdeles høj kvalitet. I Brasilien gør man meget ud af at sikre sporbarhed så den enkelte producent kan identificeres og kvaliteten måles på en effektiv måde.
Østerlandsk Brasil kaffe er en specialty kaffe, der typisk dyrkes i højlandet over 1000 m.o.h. San Rafael estaten ligger i næsten 1100 m.o.h. og er beliggende i Cerrado regionen.

Bønne & ristning
Hos Østerlandsk rister vi selv de grønne bønner og vores Brazil kaffe ristes, af dygtige kafferistere, til de er Medium ristet. Dette kendes også som City Roast.

Bønnerne er af de botaniske varianter: Acaia & Mundo Novo.
Behandling: Natural

Aroma & smag
Brasilien producerer et væld af kaffer med mange forskellige komplekse smagsnuancer. Vores Brazil kaffe er ingen undtagelse. Kaffen har en medium fylde, med en lav og velafbalanceret syrlighed. Den har en dejlig mild sødme med både aroma og kraftige smagsnoter af kakao, chokolade og nødder, som f.eks. hasselnød.

Brygning
Brazil kaffe anbefaler vi brygget på stempelkande, eller evt. på den klassiske filter kaffe metode (Også kendt som pour over coffee).
Kaffen kan dog sagtens brygges på andre måder.

Mere kaffe fra samme hylde
Brazil kaffe er en af Østerlandsk Thehus’ mest populære kaffer. En klar anbefaling til enhver der holder af den, er bestemt også vores Colombia kaffe som et alternativ. Den kan tilbyde en lidt kraftigere smag og andre spændende noter og nuancer men dog i samme retning som Brazil kaffen.