Vi oplever en del travlhed i webshoppen, hvorfor der kan forkomme forsinkelser på levering af ordrer. Vi beklager ulejligheden.

Østerlandsk Kafferisteri

START

Moderne mikroristeri med stor kapacitet.

Østerlandsk var de første i Danmark og blandt de første i Europa, der satsede på Specialty Coffee.

Vores kafferisteri i Skovlunde er det, man i dag ville betegne som et mikroristeri, hvis omdrejningspunkt er en Loring-kafferister, der er det absolut bedste valg, når målet er at producere den bedste kaffe.

Selvom vi er et mikroristeri, har vi dog en kapacitet på ca. 1 ton om dagen.

I Østerlandsk har vi handlet med kaffe i flere generationer og har derfor et meget stort netværk af leverandører i hele verdenen. Også derfor er vi sikre på, at vi altid kan levere de bedste kvaliteter og den bedste kaffeoplevelse.

Baristatræning

Østerlandsk introducerede espresso-/cappuccino-maskinen i Danmark i 70’erne og har lige siden tilbudt rådgivning og baristatræning til vores kunder.

Espressomaskiner og andet bryggeudstyr

Østerlandsk har udviklet og håndbygget verdenens mest avancerede espressomaskiner målrettet til den absolut kompromisløse og ekstremt ambitiøse barista. Vi har importeret og serviceret italienske espressomaskiner gennem 40 år, og det gør vi stadig. Hvis dit behov er mere moderat, er vi selvfølgelig også leveringsdygtige i solide italienske standartmaskiner.

Er du interesseret, og vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

sales@osterlandsk.dk eller +45 53535001

Bliv forhandler eller få the og kaffe leveret til din virksomhed.

Opret konto.