Østerlandsk i din butik?

START

Østerlandsk Thehus blev grundlagt i 1889 og, som navnet antyder, med det speciale at handle med the fra Østen.

I dag importerer vi ikke blot the, men også kaffe, kakao og andre ingredienser, der ristes, blandes og pakkes på vores fabrik i Skovlunde. Ambitionen er at levere de fineste og flotteste produkter på markedet inden for the, kaffe og kakao.

Er du interesseret i at blive forhandler, kan du registrere dig her, og du vil blive kontaktet af vores salgsafdeling for nærmere at aftale, hvordan vi kan samarbejde. Du kan selvfølgelig også skrive til os på sales@osterlandsk.dk eller ringe på tlf. +45 53535001

Dåser

100 forskellige dåser i flotte farver og elegant design.

Østerlandsk dåsesortiment spænder bredt og omfatter løs the, thebreve, isthe, chai, kakao og kaffe.

The i løsvægt

200 forskellige theer i løsvægt.

Kafferisteri

Østerlandsk var de første i Danmark og blandt de første i Europa, der satsede på Specialty Coffee.

Vores kafferisteri i Skovlunde er det, man i dag ville betegne som et mikroristeri, hvis omdrejningspunkt er en Loring-kafferister, der er det absolut bedste valg, når målet er at producere den bedste kaffe.

Selvom vi er et mikroristeri, har vi dog en kapacitet på ca. 1 ton om dagen.

I Østerlandsk har vi handlet med kaffe i flere generationer og har derfor et meget stort netværk af leverandører i hele verden. Også derfor er vi sikre på, at vi altid kan levere de bedste kvaliteter og den bedste kaffeoplevelse.

Økologi og kvalitet

I Østerlandsk har vi altid sat kvaliteten i højsæde med fokus på selve smagsoplevelsen.

Da vi startede med at handle the, var der ikke noget, der hed økologi, og formentligt heller ikke noget, der hed sprøjtegift, så vi kunne koncentrere os udelukkende at smage os frem til de bedste theer. Det er præcis det samme, vi gør i dag, men i dag spørger vi altid vores underleverandører efter det økologiske alternativ. Hvis den økologiske variant er af samme kvalitet, og smagsoplevelsen er i top, vælger vi selvfølgelig den økologiske. Dette har motiveret flere af vores leverandører til at omlægge helt eller delvist til økologisk produktion, og flere og flere af vores produkter bliver derved løbende økologiske.

Bliv forhandler eller få the og kaffe leveret til din virksomhed.

Opret konto.