Østerlandsk på din arbejdsplads?

START

Er du interesseret i at få leveret the og kaffe til din virksomhed, kan du registrerer dig her. Du vil efterfølgende blive kontaktet af vores salgsafdeling for nærmere at aftale, hvordan vi kan samarbejde. Du kan selvfølgelig også kontakte os på sales@osterlandsk.dk eller tlf. +45 53535001.

Thebreve

Østerlandsk producerer pyramidethebreve, som er en moderne type thebreve, hvor der er meget plads inde i selve thebrevet. Dette giver to væsentlige fordele: For det første kan vi fylde thebrevene med de gode theer med forholdsvis store blade, og for det andet er der plads til, at theen kan udvikle sig i vandet uden at pakke tæt.

Vores store dåser med 75 thebreve er velegnet til alle former for catering som café, restaurant, kantine og på kontorer.

Kafferisteri

Østerlandsk var de første i Danmark og blandt de første i Europa, der satsede på Specialty Coffee.

Vores kafferisteri i Skovlunde er det, man i dag ville betegne som et mikroristeri, hvis omdrejningspunkt er en Loring-kafferister, der er det absolut bedste valg, når målet er at producere den bedste kaffe.

Selvom vi er et mikroristeri, har vi dog en kapacitet på ca. 1 ton om dagen.

I Østerlandsk har vi handlet med kaffe i flere generationer og har derfor et meget stort netværk af leverandører i hele verden. Også derfor er vi sikre på, at vi altid kan levere de bedste kvaliteter og den bedste kaffeoplevelse.

Økologi og kvalitet

I Østerlandsk har vi altid sat kvaliteten i højsæde med fokus på selve smagsoplevelsen.

Da vi startede med at handle the, var der ikke noget der hed økologi, og formentligt heller ikke meget brug af sprøjtegift, så vi kunne koncentrere os om udelukkende at smage os frem til de bedste theer. Det er præcis det samme vi gør i dag, men i dag spørger vi altid vores underleverandører efter det økologiske alternativ. Hvis den økologiske variant er af samme kvalitet, og smagsoplevelsen er i top, vælger vi selvfølgelig den økologiske. Dette har motiveret flere af vores leverandører til at omlægge helt eller delvist til økologisk produktion, og flere og flere af vores produkter bliver derved løbende økologiske.

Bliv forhandler eller få the og kaffe leveret til din virksomhed.

Opret konto.