Vi oplever en del travlhed i webshoppen, hvorfor der kan forkomme forsinkelser på levering af ordrer. Vi beklager ulejligheden.
Organic Energizer Te, økologisk 125g
Pris: 149,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
8 - 10 minutter
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Organic Energizer Te, økologisk(dåse)

Elegant dåse - lækkert indhold

Vores tedåser er flotte og farverige og pynter i et hvert køkken. Giv en tedåse som værtindegave eller bare for at forkæle dig selv. Og så har du samtidig den bedste opbevaring til din te. Når dåsen er tom, kan du med fordel tage den med til din nærmeste Østerlandsk forhandler og købe refil og på den måde spare emballage.

 

Skøn urtete med mate & gensing

Er du glad for vores populære urteteer, så skulle du også prøve den fantastiske Organic Energizer Te. Organic Energizer te er fremstillet efter Østerlandsk Thehus’ hemmelige opskrift. Det er en ren urtete, da der ikke anvendes te som vi kender det fra teplanten Camilia Sinensis og den er udelukkende sammenstukket af de aller bedste urter og krydderier som hyldebær, æble, skovbærblade, citronskal, hyldeblomst, Maté og Gensing.

Da det er en urtete indeholder den kun det koffein som stammer fra Maté.

Smag

Organic Energizer er en urtete med masser af dejlige smagsnuancer..

 

Brygning

Organic Energizer er en urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand.

 

Mere te fra samme hylde

Organic Energizer te er en af Østerlandsk Thehus’  populære blandinger. Den fås også i løs vægt.