0
Kiss me Quick Love Tea, 125g
Kiss me Quick Love Tea, 125g
Kiss me Quick Love Tea, 125g
Kiss me Quick Love Tea, 125g
Arrow right
Arrow left
Pris: 139,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg antal:

Fragtpris
Beskrivelse:

Kiss me Quick Love Tea

Elegant dåse - lækkert indhold

Vores tedåser er flotte og farverige og pynter i et hvert køkken. Giv en tedåse som værtindegave eller bare for at forkæle dig selv. Og så har du samtidig den bedste opbevaring til din te. Når dåsen er tom, kan du med fordel tage den med til din nærmeste Østerlandsk forhandler og købe refil og på den måde spare emballage.

 

Kærlighedste

Kiss Me Quick te er Østerlandsk Thehus' kærlighedsblanding. Den består af sort te kombineret med smagfulde blåbær og røde sukkerhjerter.

Vær gerne opmærksom på at Te'en i løsvægtdåsen er lidt anderledes end te'en af samme navn i vores te-breve.

 

Smag

Smagen af klassisk sort te, blød, rund, let sødlig med skønne noter af smagfulde bær.

 

Brygning

Kiss Me Quick er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er sort te

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.

Dåsen indeholder 125 gram the i løsvægt.

Mere om Kiss me Quick Love Tea

Elegant dåse - lækkert indhold Vores tedåser er flotte og farverige og pynter i et hvert køkken. Giv en tedåse som værtindegave eller bare for at forkæle dig selv. Og så har du samtidig den bedste opbevaring til din te. Når dåsen er tom, kan du med fordel tage den med til din nærmeste Østerlandsk forhandler og købe refil og på den måde spare emballage. Kærlighedste Kiss Me Quick te er Østerlandsk Thehus' kærlighedsblanding. Den består af sort te kombineret med smagfulde blåbær og røde sukkerhjerter. Smag Smagen af klassisk sort te, blød, rund, let sødlig med skønne noter af smagfulde bær. Brygning Kiss Me Quick er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes. Hvad er sort te Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud. Dejlig mild kærlighedsthe med blåbær og røde sukkerhjerter. Blød og rund, let sødlig og behagelig. Dåsen indeholder 125 gram the i løsvægt.