Kakao Ingefær, 400g.
Pris: 149,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Antiklumpningsmiddel E554
, Chokoladearoma
, Fortykningsmiddel E412
, Ingefær aroma
, Kakaopulver
, Salt
, Sukker
, Vaniljearoma
Beskrivelse:

Kakao Ingefær, 400g.

Kakao med et twist

Førsteklasses kakaodrik. Er du glad for ingefær og chokolade, så skulle du prøve denne her kakao. Den er fremstillet uden mælkepulver, hvorfor den er både vegansk og laktosefri. Og i modsætning til meget anden kakao på markedet, smager denne her af chokolade og ikke bare sukker. Nyd den når du trænger til at forkæle dig selv.

 

Smag

Blød, cremet og med dejlig smag af chokolade og et skønt touch af ingefær.

 

Brygning

Kakaopulveret kan udrøres i både kold og varm mælk/plantemælk. Dosering: 1-2 spiseskeer til 2 dl. mælk.

 

Næringsindhold

Næringsindhold pr. 100 g.  
Energi 1571 Kj / 372 kcal.
Protein 6.4 g.
Fedt 4.4 g.
- heraf mættede fedtsyrer 2.1 g.
Kulhydrater 72 g.
- heraf sukkerarter 66 g.
Salt 1.6 g.

 

Mere kakao fra samme hylde

Har du prøvet vores kakao med lakrids smag? Den er også rigtig god. Vi har naturligvis også en klassisk kakao med ren chokoladesmag.

 

Nettovægt: 400g

Mere om Kakao Ingefær, 400g.

Kakao med et twist Førsteklasses kakaodrik. Er du glad for ingefær og chokolade, så skulle du prøve denne her kakao. Den er fremstillet uden mælkepulver, hvorfor den er både vegansk og laktosefri. Og i modsætning til meget anden kakao på markedet, smager denne her af chokolade og ikke bare sukker. Nyd den når du trænger til at forkæle dig selv. Smag Blød, cremet og med dejlig smag af chokolade og et skønt touch af ingefær. Brygning Kakaopulveret kan udrøres i både kold og varm mælk/plantemælk. Dosering: 1-2 spiseskeer til 2 dl. mælk. Mere kakao fra samme hylde Har du prøvet vores kakao med lakrids smag? Den er også rigtig god. Vi har naturligvis også en klassisk kakao med ren chokoladesmag. Nettovægt: 400g Lidt om kakao Kakao (også kendt som kakaomælk) er en opvarmet drik, som består af chokolade eller kakao, mælk eller vand, og sukker. Kakao indeholder ofte mange kalorier, mættet fedt og sukker og bør derfor ikke drikkes i alt for store mængder, men kan, i moderate mængder, også være godt for helbredet pga. antioxidanterne i kakaopulveret. En undersøgelse har vist, at et glas kakao indeholder mere end 1 gram antioxidanter. Den første chokoladedrik siges at være skabt af mayaerne for omkring 2000 år siden, og kakaoen var en vigtig del af aztekernes kultur 1.400 e. Kr. Drikken blev populær i Europa efter at den kom dertil fra Mexico, der lå i Den Nye Verden og drikken har gennemgået adskillige forandringer siden. Indtil det 19. århundrede blev kakao brugt som medicin til f.eks. mavesygdomme. I dag drikkes kakao over hele verden og findes i forskellige varianter, lige fra den meget tykke cioccolata densa i Italien, til de tyndere varianter i USA og Skandinavien. Er kakao godt for helbredet: Efterforskning har vist, at indtagelsen af varm chokolade kan gavne helbredet. Flavonoiderne, som findes i kakao, der bruges til varm chokolade, har også en positiv effekt på helbredet. En undersøgelse foretaget af National Institutes of Health grants and Mars viste, at blodcirkulationen forbedredes, efter at der blev drukket en flavan-3-ol-rig kakaodrik.