Kakao Lakrids, 400g
Pris: 139,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris
Beskrivelse:

Kakao Lakrids, 400g

Kakao med et twist

Førsteklasses kakaodrik. Er du glad for lakrids og chokolade, så skulle du prøve denne her kakao. Den er fremstillet uden mælkepulver, hvorfor den er både vegansk og laktosefri. Og i modsætning til meget anden kakao på markedet, smager denne her af chokolade og ikke bare sukker. Nyd den når du trænger til at forkæle dig selv.

 

Smag

Blød, cremet og med dejlig smag af chokolade og et skønt touch af lakrids.

 

Brygning

Kakaopulveret kan udrøres i både kold og varm mælk/plantemælk. Dosering: 1-2 spiseskeer til 2 dl. mælk.

 

Mere kakao fra samme hylde

Har du prøvet vores kakao med ingefær smag? Den er også rigtig god. Vi har naturligvis også en klassisk kakao med ren chokoladesmag.

 

Nettovægt: 400g

Mere om Kakao Lakrids, 400g

Kakao med et lakrids-twist Førsteklasses kakaodrik. Er du glad for lakrids og chokolade, så skulle du prøve denne her kakao. Den er fremstillet uden mælkepulver, hvorfor den er både vegansk og laktosefri. Og i modsætning til meget anden kakao på markedet, smager denne her af chokolade og ikke bare sukker. Nyd den når du trænger til at forkæle dig selv. Smag Blød, cremet og med dejlig smag af chokolade og et skønt touch af lakrids. Brygning Kakaopulveret kan udrøres i både kold og varm mælk/plantemælk. Dosering: 1-2 spiseskeer til 2 dl. mælk. Mere kakao fra samme hylde Har du prøvet vores kakao med ingefær smag? Den er også rigtig god. Vi har naturligvis også en klassisk kakao med ren chokoladesmag. Nettovægt: 400g Lidt om kakao Kakao (også kendt som kakaomælk) er en opvarmet drik, som består af chokolade eller kakao, mælk eller vand, og sukker. Kakao indeholder ofte mange kalorier, mættet fedt og sukker og bør derfor ikke drikkes i alt for store mængder, men kan, i moderate mængder, også være godt for helbredet pga. antioxidanterne i kakaopulveret. En undersøgelse har vist, at et glas kakao indeholder mere end 1 gram antioxidanter. Den første chokoladedrik siges at være skabt af mayaerne for omkring 2000 år siden, og kakaoen var en vigtig del af aztekernes kultur 1.400 e. Kr. Drikken blev populær i Europa efter at den kom dertil fra Mexico, der lå i Den Nye Verden og drikken har gennemgået adskillige forandringer siden. Indtil det 19. århundrede blev kakao brugt som medicin til f.eks. mavesygdomme. I dag drikkes kakao over hele verden og findes i forskellige varianter, lige fra den meget tykke cioccolata densa i Italien, til de tyndere varianter i USA og Skandinavien. Er kakao godt for helbredet: Efterforskning har vist, at indtagelsen af varm chokolade kan gavne helbredet. En undersøgelse fortaget af Cornell University viste, at varm chokolade indeholder flere antioxidanter end vin og te og reducerer dermed risikoen for hjerteanfald. I en enkelt kop kakao, fandt efterforskerne 611 milligram gallussyre-ækvivalenter og 564 milligram epicatechin-ækvivalenter, sammenlignet med 340 milligram gallussyre-ækvivalenter og 163 milligram epicatechin-ækvivalenter i rødvin, og 165 milligram gallussyre-ækvivalenter og 47 milligram epicatechin-ækvivalenter grøn te. Chang Yong Lee, professor og efterforsker hos Cornell, som foretog undersøgelsen, sagde at en større mængde antioxidanter udslippes, når drikken opvarmes. Flavonoiderne, som findes i kakao, der bruges til varm chokolade, har også en positiv effekt på helbredet. En undersøgelse foretaget af National Institutes of Health grants and Mars viste, at blodcirkulationen forbedredes meget, efter at der blev drukket en flavan-3-ol-rig kakaodrik. I den undersøgelse drak 27 personer i alderen 18-72 år en kakaodrik, som indeholdt 900 milligram flavan-3-ol, hver dag, hvilket endte med forbedrelse af blodcirkulationen og entodelcellerne, som linjerer blodkarrene. Ved senere undersøgelser fandt dr. Norman K. Hollenberg, professor i medicin på Brigham and Women's Hospital and Harvard Medical School, ud af, at flavnoider også kan hjælpe karrene med at udvide sig og hjælpe med at få blodpladerne til klynge sig sammen på blodkarsvæggene. Flavonoider i varm chokolade er godt for helbredet, da de for det meste beskytter blodkarsvæggene mod skade. Flavan-3-ol menes også at kunne reducere opbygningen af blodplader og kan balancere flere sammensætninger kaldet eicosanoid, som kan gavne blodkredsløbet Lakrids Den sorte lakrids udvindes ved inddampning af en vandig ekstrakt fra lakridsroden. Lakridsmassen består typisk af lakridspulver, som er lavet af lakridsrod, og sukker/sukkersirup, mel (stivelse), flydende lakridsmasse og ammoniumchlorid (også kaldet salmiak) eller anis. Lakrids eksisterer også i en sød version. Den sorte lakridsmasse er brun efter kogning. Den sorte farve kommer gennem en extrudering, hvorunder massen komprimeres gennem en extruder/matrice. Lakrids er også et middel mod hoste og maveonde. Lakrids er mistænkt for at være årsag til forhøjet blodtryk og væskeansamlinger.