0
Iste Ingefær & Lemon, 500g
Iste Ingefær & Lemon, 500g
Arrow right
Arrow left
Pris: 139,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris
Beskrivelse:

Iste Ingefær & Lemon, 500g

Frisk Iste

Iste er en læskende og frisk måde at slukke tørsten på. Denne variant er med citron og et strejf af ingefær.

Østerlands Thehus har udviklet sine egne første klasses iste'er, som virkelig smager af noget og som er utroligt nemme at lave, når tørsten melder sig.

 

Smag

Smagen er sød, citrusfrisk og sommerlig med et strejf af ingefær. Serveres med isterninger og en citronskive. Også yderst velegnet til drinks og cocktails.

 

Brygning

11g iste-pulver tilsættes 100ml. koldt vand. Dåsen indeholder pulver til ca. 5 liter færdig iste.

 

Mere iste fra samme hylde

Prøv også vores andre populære varianter med gojibær (sukkerfri) eller med havtorn.

Mere om Iste Ingefær & Lemon, 500g

Frisk Iste Iste er læskende og en frisk måde at slukke tørsten på. Denne variant er med citron og et strejf af ingefær. Østerlands Thehus har udviklet sig egen første klasses iste, som virkelig smager af noget og er utrolig nem at lave, når tørsten melder sig. Smag Smagen er sød og sommerlig med et strejf af ingefær og frisk citron. Serveres med isterninger og en citronskive. Også yders velegnet til drinks og cocktails. Brygning 11g iste-pulver tilsættes 100ml. koldt vand. Dåsen indeholder pulver til ca. 5 liter færdig iste. Mere iste fra samme hylde Prøv også vores andre populære varianter med gojibær (sukkerfri) eller med havtorn. Lidt om ingredienserne Vores iste er produceret efter Østerlandsk Thehus’s egen opskrift og indeholder te og andre ingredienser. Ingefær dæmper betændelsestilstande. Forskning har fastslået, at ingefær er en af de mest antiinflammatoriske råvarer, der findes. Det vil sige, at ingefær er fremragende til at bekæmpe betændelsestilstande i din krop. Det er ingefærs tårnhøje indhold af plantestofferne, gingeroler, der virker effektivt mod betændelse. Flere store studier har dokumenteret, at ingefær effektivt tager hånd om din kvalme, uanset om den skyldes søsyge, køresyge, tømmemænd eller ligefrem kemobehandling. Effekten skyldes, at ingefær både hæmmer serotonin-receptorerne, der påvirker kvalmecentret i hjernen, og påvirker dine nervebaner i tarmene. Ingefær giver dit immunforsvar flere kræfter til at tage hånd om de virus, der angriber kroppen, fx forkølelsesvirus. Ingefærekstrakt har vist sig at dæmpe stivhed og smerter hos patienter med slidgigt i knæ og hofter. Formentlig er det gingerolerne, der bekæmper betændelse i kroppen, som kan tage æren for effekten. Ingefær er rig på kalium, der øger blodtilførslen til huden. Derved sænkes blodtrykket i kroppen, hvilket sænker din risiko for hjerte-kar-sygdomme. Træner du hårdt, og har du ofte ømme muskler, kan du med fordel begynde at spise ingefær. Studier viser nemlig, at ingefær kan lindre ømhed efter træning. Igen menes det at være gingerolerne, der er på spil, idet de dæmper den betændelse, der kan opstå i kroppen efter et hårdt træningspas. Citronskal har mange fordele og lindrer smerter i ben- og armled. Reducerer inflammation og gas. Er et natruligt detox middel. Hjælper med at regulere blodets pH værdi. Styrker immunforsvaret og forebygger sygdomme. Citronskal sænker blodtrykket og giver sund hud. Bekæmper dårlig ånde og virker afslappende samt lindrer spændinger og hovedpine