0
Iste Gojibær Sukkerfri, 500g
Iste Gojibær Sukkerfri, 500g
Arrow right
Arrow left
Pris: 139,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris
Beskrivelse:

Iste Gojibær Sukkerfri, 500g

Sukkerfri iste

Iste er læskende og en frisk måde at slukke tørsten på. Denne iste fra Østelandsk er med de populære japanske gojibær som indeholder vitaminer og antioxidanter. Denne variant er desuden sukkerfri, sødet med stevia.

Østerlands Thehus har udviklet sine egne populære iste'er, som virkelig smager af noget og som er utroligt nemme at lave, når tørsten melder sig.

 

Smag

Smagen er sød og sommerfrisk. Serveres med isterninger og en citronskive og er også yderst velegnet til drinks og cocktails.

 

Brygning

11g iste-pulver tilsættes 100ml. koldt vand. Dåsen indeholder pulver til ca. 5 liter færdig iste.

 

Mere iste fra samme hylde

Prøv også vores andre populære varianter med ingefær & lemon eller med havtorn.

Mere om Iste Gojibær Sukkerfri, 500g

Lækker sukkerfri iste Iste er læskende og en frisk måde at slukke tørsten på. Denne variant er med de populære japanske gojibær som indeholder vitaminer og antioxidanter. Denne variant er sukkerfri, sødet med stevia. Østerlands Thehus har udviklet sig egen populære iste, som virkelig smager af noget og er utrolig nem at lave, når tørsten melder sig. Smag Smagen er sød og sommerfrisk. Serveres med isterninger og en citronskive. Også yders velegnet til drinks og cocktails. Brygning 11g iste-pulver tilsættes 100ml. koldt vand. Dåsen indeholder pulver til ca. 5 liter færdig iste. Mere iste fra samme hylde Prøv også vores andre populære varianter med ingefær & lemon eller med havtorn. Lidt om ingredienserne Vores iste er produceret efter Østerlandsk Thehus’s egen opskrift og indeholder te og andre ingredienser. Gojibær indeholder dertil alle essentielle aminosyrer. Aminosyrer er byggestenene i protein, og de essentielle af dem kan ikke produceres af kroppen, og må derfor tilføres via kosten. En enkelt portion Gojibær på ca. 100 gram indeholder 10 procent af vores daglige proteinbehov. Af en frugt at være, er proteinindholdet overraskende højt. Qua det høje indhold af både vitaminer og antioxidanter kan Gojibær have en positiv indflydelse på dit immunforsvar, så du er mindre påvirkelig af vira og bakterier. Antioxidanter er medvirkende til at svække den skadelige virkning af ilt i levende væv, også kendt som ”frie radikaler”. Det er ikke kun influenza, som frie radikaler er skadelige imod. De sættes også i forbindelse med en lang række svære sygdomme, såsom kræft, hjerte-kar-sygdomme og diabetes. Antioxidanter spiller derfor en vigtig rolle for vores sundhed. Stevia Interessen for Stevia har taget fart de sidste år, da studier har vist, at det blandt andet har en positiv effekt på diabetes patienter. Det skulle også kunne nedsætte blodtrykket hos folk som lider af for højt blodtryk, men samtidig ikke berøre blodtrykket hos mennesker der har et normalt blodtryk. Japanerne indførte strenge regler for sukker helt tilbage i 1960, og som resultat deraf, begyndte de mere aktivt at anvende Stevia. Det har de nu gjort i mere end 40 år, og Stevia dækker ca 40% af japanernes søde behov. Så vidt vides, så er det sket helt uden bivirkninger.