Iste Gojibær Sukkerfri, 500g
Pris: 145,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris
Beskrivelse:

Iste Gojibær Sukkerfri, 500g

Sukkerfri iste

Iste er læskende og en frisk måde at slukke tørsten på. Denne iste fra Østelandsk er med de populære japanske gojibær som indeholder vitaminer og antioxidanter. Denne variant er desuden sukkerfri, sødet med stevia.

Østerlandsk Thehus har udviklet sine egne populære iste'er, som virkelig smager af noget og som er utroligt nemme at lave, når tørsten melder sig.

 

Smag

Smagen er sød og sommerfrisk. Serveres med isterninger og en citronskive og er også yderst velegnet til drinks og cocktails.

 

Brygning

11g iste-pulver tilsættes 100ml. koldt vand. Dåsen indeholder pulver til ca. 5 liter færdig iste.

 

Mere iste fra samme hylde

Prøv også vores andre populære varianter med ingefær & lemon eller med havtorn.

Mere om Iste Gojibær Sukkerfri, 500g

Lækker sukkerfri iste Iste er læskende og en frisk måde at slukke tørsten på. Denne variant er med de populære japanske gojibær som indeholder vitaminer og antioxidanter. Denne variant er sukkerfri, sødet med stevia. Østerlandsk Thehus har udviklet sig egen populære iste, som virkelig smager af noget og er utrolig nem at lave, når tørsten melder sig. Smag Smagen er sød og sommerfrisk. Serveres med isterninger og en citronskive. Også yders velegnet til drinks og cocktails. Brygning 11g iste-pulver tilsættes 100ml. koldt vand. Dåsen indeholder pulver til ca. 5 liter færdig iste. Mere iste fra samme hylde Prøv også vores andre populære varianter med ingefær & lemon eller med havtorn. Lidt om ingredienserne Vores iste er produceret efter Østerlandsk Thehus’s egen opskrift og indeholder te og andre ingredienser.