Iste Havtorn, 500g
Pris: 139,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris
Beskrivelse:

Iste Havtorn, 500g

Frisk Iste

Iste er en læskende og frisk måde at slukke tørsten på. Denne variant er med havtorn, som er sprængfyldt med god smag.

Østerlands Thehus har udviklet flere første klasses iste'er, som virkelig smager af noget og som er utrolig nemme at lave, når tørsten melder sig.

 

Smag

Sommerfrisk og læskende iste med smag af friske, syrlige havtorn. Serveres med isterninger og en citronskive og er også yderst velegnet til drinks og cocktails.

 

Brygning

11g iste-pulver tilsættes 100ml. koldt vand. Dåsen indeholder pulver til ca. 5 liter færdig iste.

 

Mere iste fra samme hylde

Prøv også vores andre populære varianter med gojibær (sukkerfri) eller med ingefær & lemon.

Mere om Iste Havtorn, 500g

Frisk iste Iste er læskende og en frisk måde at slukke tørsten på. Denne pulver variant er med havtorn som er springfyldt med vitaminer. Østerlands Thehus har udviklet sin egen første klasses iste, som virkelig smager af noget og er utrolig nem at lave, når tørsten melder sig. Smag Sommerfrisk og læskende iste med smag af friske, syrlige havtorn. Serveres med isterninger og en citronskive. Også yders velegnet til drinks og cocktails. Brygning 11g iste-pulver tilsættes 100ml. koldt vand. Dåsen indeholder pulver til ca. 5 liter færdig iste. Mere iste fra samme hylde Prøv også vores andre populære varianter med gojibær (sukkerfri) eller med ingefær & lemon. Lidt om ingredienserne Vores iste er produceret efter Østerlandsk Thehus’s egen opskrift og indeholder te og andre ingredienser. Havtorn: Næringsindholdet i havtorn, er selvfølgelig det væsentlige, eftersom at de er fyldt med et hav af forskellige vitaminer som f.eks. C-vitaminer, A-vitaminer, B-vitaminer og E-vitaminer. Derudover indeholder de også omega-3, 6, 7 samt 9 fedtsyrer. Havtorn indeholder som tidligere nævnt følgende vitaminer & fedtsyrer, og du kan læse meget mere om de forskellige vitaminer og fedtsyrer nedenunder: C-vitamin er med til at vedligeholde og styrke immunforsvaret. C-vitamin sammen med jern bidrager til dannelsen af kollagen. Kollagen har betydning for at hud, tænder, knogler, brusk osv. Fungere normalt. Et bær fra havtornen har lige så mange C-vitaminer som en hel appelsin har, som jo ellers er meget anerkendt pga. dets høje indhold af C-vitaminer som indeholder 63mg C-vitamin per 100 g. hvor at havtorn indeholder 695 mg. C-vitamin per 100 g.